• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Youtube

dissabte, 26 de novembre de 2016

L'efecte Raúl ResinoEn els ambients gastronòmics, el nom de Raúl Resino figurava en els primers llocs de les travesses sobre candidats a l'estrella Michelin. La seva cuina d'autor basada en l'entorn havia cridat l'atenció dels especialistes i, per això, a la gala de Girona, Resino era un dels noms més sòlids entre els possibles nous estrellats.

I així ha estat. Raúl Resino, que ja havia estat escollit cuiner de l'any, ha creat a Benicarló un espai gastronòmic excepcional en el que recull la seva experiència a l'alta cuina i les estades en els millors restaurants del país. La característica més destacada de la cuina de Resino, a banda de la creativitat i l'excel·lent tècnica, és el coneixement de l'entorn. Els seus plats són un passeig per la geografia del Maestrat, els arrossos, l'horta, el peix de les llotges de Vinaroz i Benicarló, la trufa de Morella... 

Resino és l'ambaixador d'una petita revolució en la cuina de la regió i, especialment, a Benicarló. Molts altres xefs locals contribueixen a crear un dels espais que aspiren a convertir-se en un node gastronòmic de la regió. Les claus són reincidents: Productes de la terra, cuina mediterrània, l'horta, el peix i grans dosis d'imaginació. 

La gastronomia ha de ser un dels ingredients més importants de la nova estratègia turística de Benicarló. L'accés a la vida mediterrània vol dir viure la cultura, la vida en el mar, la festa, la conversa en els cafès i, naturalment, la cuina mediterrània, que és patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Aquest serà l'efecte Raúl Resino. Primer, situar Benicarló en el mapa de les estrelles gastronòmiques del país. Segon, reforçar l'aposta estratègica del turisme de la ciutat, l'accés a la Mediterrània.

1 comentari:

Contacta'ns

Volem saber la teva opinió


Whats app

+34.678608401

Correu

info@pladeturisme.com

Web

www.pladeturisme.com